Ouderinformatie

Alleen ga je snel, maar samen kom je verder! Wij werken daarom graag met u aan de ontwikkeling van uw kind. Dat is Ouderbetrokkenheid 3.0. Ook kinderen zelf worden daarbij betrokken: we praten met elkaar, niet over elkaar. Vertrouwen, veiligheid, rust en wederzijds respect zijn de basis van al onze gesprekken. De manier waarop we graag met u en uw kind communiceren is ook vastgelegd in het communicatieplan.

Aanmelden van uw kind

U als ouder moet een goed beeld hebben van de school die u kiest. We horen bovendien graag wat uw kind nodig heeft om fijn te leren. Daarvoor is een persoonlijke kennismaking belangrijk. Wilt u weten of De Caleidoscoop bij jullie past? Vul dan het inschrijfformulier in en kom een kijkje nemen. U bent van harte welkom!

Lees meer

Schoolgids en praktische informatie

U wilt natuurlijk graag weten wat er speelt op school. Daarom blijft u jaarlijks op de hoogte via de Schoolgids. Daarin vindt u onder andere praktische informatie voor het huidige schooljaar. De nieuwste versie van de schoolgids download u hier.

Lees meer

Vakanties en vrije dagen

De schoolvakanties worden jaarlijks afgestemd met het bestuur van CNS Ede en andere onderwijsorganisaties in de gemeente Ede. Naast de vakanties heeft het team ook diverse studiedagen. Op deze dagen is er geen les.

Lees meer

Ziekte, verlof of verzuim

Is uw kind ziek? Beterschap gewenst! We vinden het fijn als u uw kind telefonisch ziekmeldt. Dat kan ‘s morgens tussen 08.00 en 08.15 uur door de school te bellen op 0318-621113. Voor aanvragen speciaal verlof kunt u het verlofformulier invullen.

Lees meer

Opvang buiten schooltijden

Voor- en naschoolse opvang op De Caleidoscoop organiseert kinderopvangorganisatie Kindrijk. Het voordeel van Kindrijk is dat uw kind voor of na schooltijd in de vertrouwde omgeving kan blijven. Wilt u uw kind aanmelden voor opvang op school? Dan verwijzen wij u naar de website van Kindrijk Ede. Uiteraard staat het u vrij om een andere opvangorganisatie te kiezen. Diverse organisaties halen kinderen na schooltijd bij ons op.

Lees meer

Financiën

Ons onderwijs is voor ieder kind beschikbaar. Financiën mogen daar geen invloed op hebben. Wel vragen wij als school jaarlijks een vrijwillige financiële bijdrage van ouders. Daarmee dekken wij de extra kosten die gemaakt worden voor extra’s die buiten het onderwijsleerpakket vallen.

Lees meer

Ik heb een klacht. Wat nu?

Bent u ergens niet tevreden over, of loopt u tegen een probleem aan? Dan horen wij het graag van u. In het teken van onze Ouderbetrokkenheid 3.0 is het altijd onze ambitie om in gesprek te blijven en te verbeteren waar mogelijk. Daarom is het fijn als u het probleem eerst bespreekt met de betrokken leerkracht of met Lesanka, directeur van de school.

Lees meer