Aanmelden van uw kind

Bent u geïnteresseerd in onze school? Kom kennismaken! U krijgt dan een rondleiding van de directeur of een ander teamlid. Ook leerlingen lopen mee met de rondleiding, zij kunnen u goed vertellen hoe het op school gaat. Na een eerste gesprek kunt u uw kind inschrijven. De sfeer bij De Caleidoscoop proef je namelijk pas echt als je er binnenstapt!

Vul het formulier in

Vul het formulier onderaan de pagina in om een afspraak te maken. Stapt uw kind over van een andere school of bent u net naar de regio verhuisd? Dan zoeken wij ook contact met de oude school. Zo stemmen we ons onderwijs goed af op wat uw kind nodig heeft.

Aangemeld, en dan?

Als u uw kind heeft aangemeld, dan neemt de leerkracht drie maanden voor de 4e verjaardag contact met u op. U kunt dan met uw kind kennismaken op school. Tijdens dat gesprek bepalen we ook samen hoe vaak uw kind komt wennen. Ieder kind is anders en daar houden we rekening mee.

Van een andere school

Komt uw kind van een andere basisschool naar De Caleidoscoop toe? Dan is er de mogelijkheid om een dag mee te draaien in de nieuwe klas om te wennen.